LAG SØM støtter 6 nye projekter der udvikler turisme- og og oplevelsestilbud

Seks heldige ansøgere kan se frem til kunne føre deres projektidé ud i livet med støtte fra LAG SØM. De 6 projekter er godt fordelt rundt om i de tre kommuner, Nyborg, Svendborg og Faaborg-Midtfyn som udgør LAG SØMs geografiske område.  I Faaborg-Midtfyn Kommune kan vi glæde os over projektet  “Larsen Dressage” der er indstillet til støtte på samlet 546.350 kr.
“Larsen Dressage”  bliver et “’dressurcentrum’, som omfatter både nye overnatningsmuligheder, ny handicapvenlig stald samt ridehal på internationale mål i Årslev. Som initiativtager står Jeanette Larsen som har en stor international karriere som dressurrytter og er tillige landstræner for det danske para B-landshold.
LAG SØM støtter  etablering af overnatningsfaciliteter der  både kan anvendes af professionelle ryttere på træningsophold, samlinger med B-landsholdet og ’almindelige’ turister med interesse for natur. Man forestiller sig at kunne udvikle pakker med fokus på den smukke natur fx omkring Tarup-Davinde og i samarbejde med lokale virksomheder.

Ønskes yderligere information kan LAG SØM kontaktes enten ved
Formand Inge Skelgaard, mobil: 20461278, mail: inge.skelgaard@mail.dk
Koordinator Dorthe Toudal Simonsen, 65317277/22461490, koordinator@lag-soem.dk

Næste ansøgningsrunde til LAG SØM er 7. december 2020
Læs mere om LAG SØM 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *