Outdoor tiltag er populært

Ved anden ansøgningsrunde til Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje 2020 har interessen for at forberede muligheden for udendørsaktiviteter været en gennemgående træk.
Etablering af udendørs fitness, bevægelsesrum, stier og shelters er højt prioriteret i udviklingen  af kommunens lokalsamfund, men der er også  afsat midler til at understøtte et markedsføringsprojekt. I alt blev der givet tilsagn på 343.124  kr. til  5 projekter. Læs mere om de støttede projekter.

Desuden blev der tildelt midler til at understøtte arbejdet med “BLUP” i Allested-Vejle Lokalråd. BLUP står for Bæredygtige Lokale Udvikling Planer og er en revitalisering af Landsbyudviklingsprogrammet Blomstrende landsby som bl.a. Horne Lands Lokalråd og Allested-Vejle lokalråde tidligere har arbejdet med. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *