Gode og sikre legepladser i landsbyerne

 

 

Fynsland glæder sig over at man politik har prioriteret etablering af nye moderne
legepladser i Faaborg, Ringe og Årslev, for det er særdeles vigtigt ift. både bosætning og turisme, men fremgangsmåden vækker undren i landsbyerne.

Hidtil har Kommunens tilgang til at etablere legepladser i landsbyerne i høj grad været lagt over på de frivillige, som selv skal rejse finansiering, stå for etablering men også stå for den efterfølgende drift.
Samtidig har driftsbesparelser betydet at der ikke har været finansiering til at renovere de eksisterende redskaber, hvilke har betydet, at en række legeredskaber rundt om i landsbyerne nu er fjernet og legepladser helt nedlagt.

Derfor finder Fynsland det vigtigt, at man politisk prioriterer, at der også skal være mulighed for leg på legepladser rundt omkring i Faaborg-Midtfyn kommunes landsbyer og foreslår konkret, at der udarbejdes en legepladsstrategi for Faaborg-Midtfyn Kommune.

Læse hele Fynslands henvendelse til kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *