Ny forening styrker samarbejde på Midtfyn

Vi har brug for hinanden på Midtfyn for at forblive et attraktivt og dejligt område at bo, leve og arbejde i, og det er det, som den nye forening MitMidtfyn vil arbejde for.

”Det er vildt spændende og sammen kan vi drive det vidt”, lyder det samstemmende fra bestyrelsen bag den ny stiftede forening MitMidtfyn, der onsdag 27. januar afholdt den stiftende generalforsamling. ”Flere års forsøg på at skabe en forening som på tværs af egnen arbejder for et stærkere og samlet Midtfyn er nu en realitet.

” Foreningen dækker de 8 lokalområder Gislev, Hillerslev, Ringe, Krarup-Espe, Gestelev-Heden-Vantinge, Kværndrup, Rudme og Ryslinge, som tilsammen udgør ’Ringe egnen’. Midtfyn er dog et mere sigende område for de fleste, hvorfor navnet ’MitMidtfyn’ er valgt. Logoet af spejler de 8 lokalområder, der er forskellige, men bindes sammen og styrkes af fællesskabet.

Udvikling af Midtfyn
Af foreningens vedtægter fremgår det, at MitMidtfyn arbejder for at understøtte udviklingen af Midtfyn således, at hele om-rådet udvikler et stærkt fællesskab, som kende tegnes ved, at det i alle egne af Midtfyn forbliver et godt og attraktivt sted at bo, arbejde og leve,

  • samt at være et koordinerende forum, der kan bidrage til at sikre udviklingen af Midtfyn, være talerør og styrke samarbejdet mellem de mange aktører på egnen, herunder foreninger, handel, erhverv og kommune.
  • at fremme forståelsen og samarbejdet mellem foreningens medlemmer.
  • at promovere Midtfyn eksempelvis via hjemmesiden www.mitmidtfyn.dk, forskellige bosætningsfremmende aktiviteter og deltagelse på events.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *