Velkomst til nye borgere

Lokalrådene og kommunen byder velkommen til nye borgere.

I disse dage har 2.742  borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune modtaget et velkomstbrev fra Faaborg-Midtfyn Kommune.
I en længere årrække har lokalrådene samarbejdet med kommune om, at udsende velkomstbreve til nye borgere der flytter til kommunen, men også til de borgere der flytter til et nyt lokalområde inden for kommunen.

“Vi er rigtig glæde for at vi kan være sammen om at byde velkommen til nye borgere der flytter til kommunen, men også, at vi kan give en velkomst til det nye lokalområde, hvis man blot har skiftet adresse inden for kommunen”.
“Ordningen med at borgerne både modtager et velkomstbrev  fra kommune og et velkomstbrev fra det lokalområde man flytter til, sender et stærkt signal om, at vi er “sammen om Faaborg-Midtfyn Kommune” fortsætter Fynslands formand Gunnar Landtved. Desuden er vi glæde for at velkomstbrevene i mange lokalområder bliver fuldt op at et besøg fra de lokale velkomsts ambassadører. Det sender gode signaler til tilflytterne om, at de bliver budt ind til at deltage i de lokale fællesskaber.

I 2020 var der brug for et justering af kommunens system der håndtere udsendelse af velkomstbreve, og derfor at der været en “time-out” i udsendelse af velkomstbreve. Vi har benyttet “pausen” til at tilrette velkomstbrevene fra lokalområderne og vi er glæde for at vi nu kan se frem til at velkomstbreve bliver udsendt hver 14. dag slutter Gunnar Landtved”.
Se de lokale velkomstbreve her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *